Team2

Maak kennis met de gezichten achter Fyris.


Aron Woonink

Met creativiteit, enthousiasme en een politiek sensitieve antenne de behoefte van opdrachtgever als uitgangspunt nemen om zo tot een passend aanbod te komen; daarin ligt Arons kracht als adviseur. Eerder werkte hij bij de Public Affairs Academie met een grote diversiteit aan klanten om gezamenlijk abstracte ideeën om te zetten in concrete actie. Met Fyris houdt Aron deze ambitie vast en zoekt hij samen met jou naar innovatieve mogelijkheden.

| +31 628377956aron@fyris.nl


Remco Jansen

Remco is een doelgerichte ontwikkelaar die gemakkelijk hoofd- en bijzaken kan scheiden. Als datawetenschapper werkte hij eerder onder andere mee aan onderzoeksprojecten van de Verenigde Naties en de Wereldbank. Het zit in zijn aard om altijd nét wat dieper in de data te duiken om tot verrassende inzichten te komen. Gecombineerd met zijn ‘hands-on’ mentaliteit zorgt Remco er bij Fyris voor dat ideeën werkelijkheid worden.

| +31 615087740 | remco@fyris.nl


Marielle van Oort

Met veel plezier en enthousiasme combineert Marielle creativiteit en strategisch inzicht. Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn in de wereld van public affairs, communicatie en positionering weet zij voor ieder vraagstuk een passend antwoord te formuleren. Of het nu gaat om beïnvloeden, het zoeken naar legitimiteit of het funderen van besluitvorming, vanuit haar kennis en ervaring bij Van Oort & Van Oort weet Marielle snel verbindingen te leggen en kansen te herkennen.

| +31 653770326marielle@vanoortenvanoort.nl


 

Samen sterker

Wil je je kundig laten adviseren over de politiek-maatschappelijke vervolgstappen die je kunt nemen nadat Fyris een onderzoek  voor je heeft uitgevoerd? Of ben je benieuwd naar welke informatie beleidsmakers écht op zoek zijn? Onze gedreven collega’s van Van Oort & Van Oort beschikken over een mozaïek aan verschillende achtergronden, qua expertise en vaardigheden. Met een politiek-sensitieve antenne en een gevoel voor wat wel en niet werkt brengen Fyris en Van Oort & Van Oort je in gezamenlijkheid verder.

Om aan specifieke wensen te kunnen voldoen werken we daarnaast op projectbasis samen met een brede verzameling aan experts. Fyris werkt samen met programmeurs, marketing-professionals, front-end developers, designers en inhoudsdeskundigen in vele velden. Door onze nauwe samenwerking met deze vaste partners zijn we in staat de lijntjes kort te houden en snel aan de slag te gaan.