Blog

Fyris: jouw partner voor datagedreven onderzoek

Hoe zet je onderzoek en data in om je belang nog beter te positioneren? Vandaag, op 12 april 2022 presenteren we vol trots Fyris Research & Data. Met een breed aanbod aan data- en onderzoeksdiensten ondersteunt Fyris allerlei organisaties bij communicatie-, public affairs- en positioneringsvraagstukken. Van dataverzameling- en visualisatie tot het bouwen van handige apps en tools op maat; met een breed aanbod helpt Fyris je bouwen aan jouw verhaal.


Jouw verhaal vertellen

Het belang van onderzoek en data staat inmiddels bijna buiten elke discussie. Maar hoe ga je hier concreet mee aan de slag? Waar begin je? En wat is de stap erna? Vanuit de filosofie dat datawetenschap en onderzoek voor iedereen toegankelijk moet zijn, stelt Fyris opdrachtgevers in staat méér impact te maken. Een zorgvuldig onderzoek of een scherpe data-analyse kan er immers voor zorgen dat je je doelstellingen beter kunt bereiken. Fyris opereert op het snijvlak van datawetenschap, positionering en strategie en zorgt ervoor dat de data jouw verhaal vertellen.

Gevarieerde expertise

De gezichten achter Fyris zijn adviseur onderzoek & data Aron Woonink en datawetenschapper Remco Jansen. Met ervaring binnen het public affairs- en communicatiedomein en een achtergrond in onderzoek is Aron in staat de link te leggen tussen positioneringsvraagstukken van de opdrachtgever enerzijds en de kansen van onderzoek en data anderzijds. Remco werkte als datawetenschapper onder andere mee aan projecten van de Verenigde Naties en de Wereldbank. Hij combineert een hands-on mentaliteit met de drive om altijd nét iets dieper in de data te duiken, om zo tot verrassende inzichten te komen. Samen zetten zij zich ervoor in onderzoek en data écht impact te laten maken.

Samen sterker

Als datagedreven onderzoekspartner van Van Oort & Van Oort is Fyris in staat haar opdrachtgevers te bedienen vanuit een multidisciplinair perspectief. Door datawetenschap en onderzoek te combineren met public affairs, communicatie, stakeholdermanagement en positionering creëren én benutten Fyris en Van Oort & Van Oort op enthousiaste wijze kansen voor opdrachtgevers met allerlei soorten vragen. Maatwerk staat centraal, en met een breed palet aan domein-overstijgende diensten waar we uit kunnen putten is voor ons geen vraag te gek.

Meer informatie

Wil je meer weten? Kijk gerust verder op onze gloednieuwe website. Of neem contact op met Aron Woonink via aron@fyris.nl of 0628377956.

Bekijk onze diensten ▸