Expertise

Fyris is de expert voor onderzoek, data-analyse en webontwikkeling op het gebied van public affairs en communicatie. Wij helpen je verder in de realisering van jouw doelen, dankzij onze uitnemende kennis van strategie, datawetenschap en online ontwikkeling.

Van inzicht naar impact

Fyris vertaalt inzichten naar impact. Verandering begint immers met een goed begrip van de wereld om je heen en het onderwerp waar jij je sterk voor maakt. Onze expertise stelt ons in staat waardevolle inzichten om zetten in actiegerichte producten of strategieën, die jou helpen je doelen te bereiken.

Oplossingen op maat

One size doesn’t fit all, zeker niet als het gaat om het oplossen van ingewikkelde maatschappelijke problemen. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het creëren van oplossingen op maat. Onze focus ligt op het bedenken van analyses, strategieën en applicaties die volledig aansluiten bij jouw specifieke context.

Automatisering

In het public affairs veld kan het soms lastig en arbeidsintensief zijn om grip te krijgen op informatiestromen. Fyris gebruikt het potentieel van automatisering om jou te helpen de informatiestromen te overzien. Of het nu gaat om nieuws- en sociale media-monitoring, het doorzoeken van het web, of geautomatiseerde tekstanalyse: wij gebruiken de nieuwste technologieën om overzicht te creëren. Dat geeft rust en maakt het voor jou makkelijker om je te focussen op het vervolg van je werk: impact maken!

AI en HI

Het combineren van kunstmatige intelligentie en menselijke intelligentie, AI en HI, geeft krachtige resultaten. Bij Fyris maken wij ons sterk voor de integratie van deze twee om onze analyses te verbeteren en te versnellen, grensverleggende tools te ontwikkelen en zo ook onze opdrachtgevers in staat te stellen om tot betere besluitvorming te komen. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van AI-gedreven oplossingen, die in harmonie werken met en versterkt worden door menselijke ervaringen.

Doeltreffende tools voor belangenbehartigers

Uiteindelijk draait het allemaal om de sociale, politieke of communicatieve impact die je wilt maken. Of het nu gaat om analyses, strategieën of platforms op maat: wij geven je de bouwstenen om de zaak waar jij je hard voor wilt maken te agenderen. Geen oplossing is dezelfde, dus neem gerust contact met ons op om samen te ontdekken hoe precies wij jou kunnen helpen met je unieke project.

Naar contact