Visualisaties op maat

Inzichten letterlijk zichtbaar maken: daarom maken wij visualisaties op maat.

Hoe gedegen je analyse ook is, uiteindelijk is het net zo belangrijk je resultaten inzichtelijk te maken voor hen die ertoe doen. Of het nu gaat om je eigen collega’s, je achterban of het brede publiek. Bij Fyris begrijpen we dit als geen ander. Daarom helpen we je graag bij het visueel toepasbaar maken van je onderzoek of data.

Grip krijgen in de hectische verkiezingsperiode

Snel een compleet beeld van plannen en beleid

Aantrekkelijke visualisaties en tools op maat
Het verschil maken met beeldende communicatie

Het onderzoek is uitgevoerd, de data-analyse is gedaan. En vaak blijft het daar steken. Dat is zonde, zeker als je op zoek bent naar maatschappelijke impact! Bij Fyris geloven we in de kracht van datavisualisatie om nét een stap verder te gaan dan alleen het opschrijven van je resultaten. Want hoe sterk je argumenten ook zijn, pas als ze inzichtelijk, laagdrempelig en aantrekkelijk genoeg zijn, maken ze écht het verschil.

Datavisualisatie op maat

We hanteren een brede definitie van datavisualisatie. Want je wilt misschien niet alleen cijfers in beeld brengen, maar juist ook woorden, ideeën of gevoelens. Wij maken alles op maat, waardoor de soorten datavisualisaties sterk variëren. Je kunt denken aan interactieve dashboards en kaarten, waarbij de gebruiker alle relevante cijfers kan inzien en soms ook zelf aan de knoppen kan draaien. Maar ook aan gedigitaliseerde jaarverslagen en online communicatieproducten met tekst, beeld en geluid.

Op zoek naar een manier om onderzoek en data inzichtelijk, aantrekkelijk en toegankelijk te maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier!

    Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

    * verplicht veld