Verkiezingen in beeld

Krijg inzicht in de hectische verkiezingsperiode.

Elke verkiezingsperiode is niet alleen cruciaal voor politici en partijen, maar voor belangenbehartigers. Wat zijn de kernthema’s in de campagne? Welk beeld ontstaat als je de partijprogramma’s naast elkaar legt? Wat is de focus van het resulterende beleid? Het is belangrijk om hierin inzicht te krijgen; niet alleen voor jou als belangenbehartiger, maar voor vaak ook voor je achterban. Fyris kan je hiermee helpen; in verkiezingstijd, maar ook daarna.

Grip krijgen in de hectische verkiezingsperiode

Snel een compleet beeld van plannen en beleid

Aantrekkelijke visualisaties en tools op maat
Grip krijgen in een hectische tijd

In de hectische campagne- en verkiezingstijd kunnen wij je ondersteunen bij het analyseren van verkiezingsprogramma’s op de thema’s die voor jou van belang zijn. Dit kunnen wij handmatig doen, maar meestal doen wij dit geautomatiseerd. Met de kracht van technologie komen we zo snel tot inzichten, die wij vervolgens kunnen vertalen naar een analyse, een interactieve tabel of een stemhulp op maat. Voor je interne organisatie, je achterban of het brede publiek.

Snel een compleet beeld

Na alle verkiezingen volgen onderhandelingen, bijvoorbeeld over een coalitieakkoord. Ook daarin staat relevante informatie voor belangenbehartigers. Wat zijn de plannen en wat betekenen deze voor de onderwerpen waarvoor jij je inzet? In een land als Nederland kan een coalitieakkoord nogal eens zeer uitgebreid en gedetailleerd zijn. Daarom biedt Fyris geautomatiseerde scans aan, die de grote lappen tekst uitbenen tot de passages die voor jou van belang zijn. Zo heb je snel een compleet beeld van alle voor jou relevante plannen die bijvoorbeeld gemeenten op verschillende plekken in het land hebben gemaakt.

Visualisatie op maat

Na het analyseren van een verzameling verkiezingsprogramma’s of coalitieakkoorden heb je de informatie waar je op uit was. Maar hoe maak je die inzichtelijk voor je eigen achterban, of het brede publiek? Fyris kan organisaties helpen met op maat gemaakte, visueel aantrekkelijke tools, die precies laten zien welk beleid op welke plek van toepassing is.

Ook op zoek naar inzicht en impact in verkiezingstijd? Neem hieronder contact met ons op.

    Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

    * verplicht veld