Strategisch advies

Weet je niet precies waar te beginnen? Wij helpen je op weg met strategisch advies en ondersteunen bij de uitvoering.

Het dataonderzoek en de analyse laten laten belangrijke resultaten zien. Tijd om daar iets mee te doen! Maar hoe pak je dit goed aan? Inspelen op maatschappelijke vraagstukken en ontwikkelingen aan de hand van data vergt planning. Fyris denkt met je mee en ondersteunt bij het maken van een roadmap.


Op weg naar een strategie

Je wilt jouw issue op de kaart zetten, maar de wereld staat niet stil. Beleid is in ontwikkeling. Politieke issues bewegen zich voort. Belangen bevinden zich in een dynamische omgeving. Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap gehoord wordt door de juiste stakeholders? Hoe zet je jouw issue op de kaart? En hoe zorg je ervoor dat er actie wordt ondernomen? Fyris denkt, samen met de experts van Van Oort & Van Oort, mee over een passende roadmap om jouw issue goed te positioneren. Stap voor stap stippelen we samen uit hoe draagvlak of de juiste veranderingen kunnen worden gecreëerd.

Passende expertise in huis

Om ervoor te zorgen dat je alles haalt uit jouw datagedreven boodschap, werken we nauw samen met de experts van Van Oort & Van Oort Public Affairs en Communicatie. Als ervaren partners op gebied van positionering, public affairs en beïnvloeding staan de adviseurs van Van Oort & Van Oort klaar om jou te adviseren over strategische vraagstukken in het publieke domein. Ook hebben zij specifieke expertise op het gebied van communicatie naar, door en voor moeilijk(er) bereikbare doelgroepen, zoals jongeren. In samenwerking met deze experts werken wij een gefundeerde public affairs- en/of communicatiestrategie uit die bij jou past.

Extra handen nodig? Geen probleem

Wil je jouw boodschap verder brengen, maar heb je niet de uitvoeringscapaciteit? Dan werken wij graag met je mee! De adviseurs van Fyris én Van Oort & Van Oort zijn breed inzetbaar en duiken direct in het dossier. We kunnen ondersteunen op uur- of projectbasis, maar kunnen eveneens tijdelijk in dienst treden op interim-basis. In het verleden hebben onze adviseurs tijdelijk ingesprongen bij de Eerste Kamer, de Nationale Ombudsman, KNCV Tuberculosefonds, KWF Kankerberstrijding en Alzheimer Nederland. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.