Slimme dataverzameling

Innovatieve instrumenten om jouw organisatie te positioneren.

Inzicht leidt tot impact. Maar het blijft nodig je open te stellen voor nieuwe invalshoeken die nieuwe en unieke inzichten kunnen geven. Het verzamelen van nieuwe data kan hierin het verschil maken. Innovatieve dataverzameling zien wij bij Fyris als één van onze kerntaken. Wij kunnen jouw organisatie daarmee dan ook op verschillende manieren ondersteunen.

Beknopte of uitgebreide surveys op maat

Impact maken met eerstehands onderzoek

Unieke webscraping-oplossingen op maat
Surveys op maat

Unieke data ophalen kan natuurlijk op tal van manieren. Een belangrijke methode die wij vaak hanteren, is via vragenlijstonderzoek. Een survey – volledig op maat gemaakt voor het publiek dat deze moet beantwoorden – kan als brandstof dienen voor je public affairs activiteiten, maar kan ook benut worden om intern informatie op te halen, zoals de door jouw achterban gewenste acties of prioriteiten. Waar je een survey ook voor gebruikt; je gaat beter geïnformeerd het gesprek aan met beleidsmakers als je meer weet.

De kracht van webscraping

We benutten in ons werk ook de kracht van webscraping. Of het nu gaat om advanced searches, het regelmatig scannen van belangrijke informatiebronnen, of het stelselmatig ophalen van zeer specifieke informatie: wij beschikken over moderne technologie die ons in staat stelt dit zo efficiënt mogelijk te doen.

Wil jij samen met ons verkennen wat het potentieel van dataverzameling betekent voor jouw organisatie? Neem contact met ons op!

    Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

    * verplicht veld