Monitoring van media & politiek

Blijf op de hoogte van al het politiek-ambtelijke nieuws met Metis, ontwikkeld met de experts van Van Oort & Van Oort.

Wil je op de hoogte blijven van wat speelt in politiek Den Haag? In samenwerking met Van Oort & Van Oort biedt Fyris de politieke monitoringstool Metis aan. Op dit gebruiksvriendelijke platform staat alle relevante monitoringscontent, contactgegevens van sleutelpersonen en handige informatie over beleidsprocessen in ons parlement.


De politieke actualiteit en jouw belang

Metis is een online omgeving waar je altijd op de hoogte bent van de (politieke) actualiteit. Door middel van de web scraping technologie ben je real time op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die voor jou van belang zijn. In samenwerking met de experts van Van Oort & Van Oort bieden we ook hierop aansluitende politieke duiding aan, om ervoor te zorgen dat je aan de hand van de monitoringsfeed op Metis weet hoe jouw organisatie de volgende stap zet.

Metis op maat

Metis is volledig gepersonaliseerd voor jouw organisatie. Niet alleen zorgen we ervoor dat je monitoringsfeed perfect aansluit op jouw wensen, ook bieden we kansen voor samenwerking met collega’s en archivering aan op het platform. Door middel van een slimme zoekfunctie zijn op Metis alle berichten gemakkelijk te filteren en terug te vinden. Hiermee slaat Metis een functionele brug tussen de politieke actualiteit en jouw doelstellingen.

Altijd op de hoogte
Metis stuurt handige, op maat ingestelde alerts over de nieuwste berichten in de feed. En als handig extraatje bieden we monitoring in je broekzak: met een app geschikt voor zowel iOS als Android sluit het platform aan bij een eigentijdse en laagdrempelige wijze van informatievoorziening. Zo ben je altijd op de hoogte, ook als je onderweg bent!

Ben je benieuwd en wil je Metis eens uitproberen? Dat kan! We bieden een gratis demo aan waarin je het platform geheel vrijblijvend gedurende een week kunt uittesten. Neem contact op met Van Oort & Van Oort voor meer informatie.