Grip op informatiestromen

Slimme analyses en tools voor effectieve belangenbehartiging.

Informatie is de sleutel tot succes. Fyris ondersteunt je daarbij door het creëren van slimme tools, die jou in staat stellen grip te houden op de grote stroom aan politieke stukken en beleidsdocumenten, en acties van andere stakeholders.

Grip op de politieke stukkenstroom

Politiek nieuws met duiding van experts

Stakeholders in kaart met analyse en visualisatie
Volgen van politieke ontwikkelingen

Misschien wel het belangrijkste fundament voor het succesvol agenderen van jouw maatschappelijke thema is het volgen van de politieke ontwikkelingen die hieraan raken. Samen met de experts van Van Oort & Van Oort heeft Fyris de politieke monitoringstool Metis ontwikkeld. Op dit gebruiksvriendelijke platform brengen we hedendaagse automatisering en de unieke expertise van public affairs adviseurs op innovatieve wijze samen. Lees hier meer over Metis.

Grip op stakeholders

Naast de dagelijkse stroom aan politieke stukken en beleidsdocumenten, wil je óók grip houden op de acties van andere stakeholders. Daarom ondersteunen wij bij stakeholdermanagement, door je contacten in kaart te brengen, stakeholders te analyseren en te helpen met overzichtelijke visualisaties.

Interesse in Metis, geautomatiseerde nieuwsverzameling, of onze diensten op het gebied van stakeholdermanagement? Vul onderstaand formulier in en neem contact met ons op!

[contactformulier hieronder]