Geo-analyse

Haal alles uit je geografische data met onze interactieve landkaarten of ‘plots’ van gebeurtenissen in ruimte en tijd.

Complexe vraagstukken zijn vaak gebonden aan ruimte en tijd. Wat een jaar geleden belangrijk was in het westen van het land, kan nu belangrijker zijn in het oosten van het land. Met geo-analyses maakt Fyris inzichtelijk wat op welke plek speelt en wanneer, zodat jij weet waar je je op moet richten bij het opzetten of uitvoeren van je strategie.


Het samenbrengen van data

Wil jij weten wat er speelt in welke regio? Door middel van heatmaps kan Fyris je helpen om letterlijk in kaart te brengen wat voor welke regio, gemeente of land belangrijk is. Mocht je hier nog geen data over hebben, dan helpt Fyris je graag met dataverzameling. Wil je data uit meerdere bronnen samenvoegen? Of wil je missende geografische data imputeren? Ook hier kunnen wij je bij helpen. Samen zorgen we ervoor dat we de best beschikbare data op de meest optimale manier inzetten.

Jouw persoonlijke kaart

Wil jij weten waar je leden het meest actief zijn? Of wil je inzichtelijk maken welk deel van het land (of misschien zelfs de wereld) voor jouw organisatie het meeste potentie kent? Fyris heeft beschikking tot een breed pakket aan kaarten waar wij jouw data (of nog te verzamelen data) op kunnen plotten. Jij bent volledig aan zet bij het creëren van de perfecte kaart. Denk hierbij aan het analyseniveau; van wijk tot land. Aan de vorm; statistisch of interactief. Of aan de opmaak; in de huisstijl van jouw organisatie of zo neutraal mogelijk. Fyris denkt met je mee en zorgt voor een kaart op maat.

Analyse van geo-data

Kaarten geven in één oogopslag inzicht. Maar wat is het onderliggende verhaal? Waar liggen mogelijke kansen en drempels? Naast (overzichts)kaarten en heatmaps, biedt Fyris ook een gedegen (statistische) analyse van de geografische data om er voor te zorgen dat het verhaal achter de data nog sterker naar voren wordt gebracht. Bijvoorbeeld door ook te kijken naar aanvullende informatie of databronnen. Zo kan deze analyse inzichten opleveren voor strategische keuzes of een inventarisatie van kansen en drempels in bepaalde geografische gebieden. Benieuwd naar wat we jou kunnen bieden? Vraag een gratis demo aan.