Dataverzameling

Enquêtes, registratiesoftware op maat, of iets daar tussenin: Fyris helpt je de bouwstenen te verzamelen.

Het verzamelen van gegevens is vaak een eerste stap naar een beter begrip van de wereld om je heen, van je achterban of van de doelgroep die je wilt beïnvloeden. Of je nu vragenlijsten wilt uitzetten onder leden of op zoek bent naar een tool om zélf gestructureerd data bij te houden, Fyris biedt diensten aan in de volle breedte van datacollectie.


De wereld om je heen beter begrijpen

Surveydata staan garant voor een beter begrip van de wereld om je heen. Of het nu gaat om achterbannen, leden, deelnemers, doelgroepen, of andere betrokkenen – met steekproeven of populatiedata kun je volledig geïnformeerd beslissingen nemen of gericht invloed uitoefenen. Fyris helpt om de juiste vragen te stellen, de juiste vorm van dataverzameling te vinden en de juiste mensen te bereiken.

Wegwijs in de datastroom

Iedere dag wordt het internet overspoeld met nieuwe data. In Kamerstukken, op social media, in kranten, noem maar op. Hoe houd je hier grip op? Fyris ontwikkelt op maat tools om deze data op te slaan en te verwerken. Door middel van onder andere web-scraping technologie zorgen we ervoor dat jouw organisatie altijd up-to-date is. Wil je ook nog weten wat deze data zéggen? Dan kun je ook bij ons terecht voor sociale media-analyses of sentimentanalyses op maat.

Zélf aan de knoppen draaien

Wil je de datacollectie liever zelf in de hand houden? Met de op maat gemaakte registratiesoftware van Fyris verzamel je zélf je data voor langdurige of korte projecten. Zo ontwikkel je een sterk monitoring & evaluation (M&E) framework, goed toezicht op je key performance indicators (KPIs) en een duidelijk inzicht voor jezelf en je achterban.