Data-analyse

Van een brei aan cijfers naar een gestructureerde (statistische) analyse waar je op kunt bouwen.

Iedere organisatie krijgt vroeg of laat te maken met (big) data. Data over de inhoud, data over je leden, data over de andere stakeholders in je werkveld: het data-universum is letterlijk oneindig. Maar hoe schep je orde in de chaos? Hoe ontdek je betrouwbare verbanden tussen acties en resultaten? En wat is de stap daarna? Fyris helpt je verder.


Van data naar informatie

Met state of the art statistische analyses en machine learning transformeren we de losse data in systematische analyses waar jij mee verder kunt. Door geavanceerde statistische modellen te gebruiken ontrafelt Fyris anders onzichtbare verbanden of effecten. Met een duidelijk to-the-point en overzichtelijk rapport biedt Fyris jou de informatie die je nodig hebt in een begrijpelijk format.

Analyse op maat

Bij Fyris geloven we dat geen organisatie hetzelfde is, en dat geldt daardoor ook voor jouw data en vraag. Daarom zorgen wij voor een analyse die bij je past. We kunnen jou het advies en de tools geven om zelf tot inzicht te komen, bijvoorbeeld door de data op te schonen en te sorteren. Maar vanzelfsprekend kunnen we je ook verder ontzien en de data-analyse volledig uitvoeren. We leveren je dan een handig en overzichtelijk rapport op maat. Vraag een gratis demo aan om te kijken wat het beste bij jou past.

Bijzondere vormen van data-analyse

Naast data-analyse van de voor of door jou verzamelde data of van de reeds bestaande data, biedt Fyris ook bijzondere vormen van data-analyse aan. Denk hierbij aan een sociale media-analyse om het sentiment rond een bepaald thema te analyseren, een taal- of contentanalyse van interne of externe stukken, of een geo-analyse om informatie te plotten in plaats en tijd.