Dashboards op maat

Onze dashboards bestaan uit aanpasbare componenten, wat leidt tot een gebruiksvriendelijke en flexibele opzet.

Dashboards geven op een gemakkelijke manier inzicht in de voortgang van jouw werkzaamheden en resultaten. Met de interactieve dashboards van Fyris creëer je een platform met alle informatie die je in de gaten wilt houden. Van KPIs tot M&E-resultaten; bij Fyris draai jezelf aan de knoppen. Zo houd je op een simpele manier het grotere plaatje ogenschouw en daarmee de stip op de horizon scherp.


Grip houden op je activiteiten en resultaten

In een organisatie of project gebeurt vaak zo veel dat het moeilijk is om grip te houden op wat je precies hebt gedaan, hoever je targets gevorderd zijn en wat je resultaten (tot nu toe) zijn. Een dashboard is een handige tool om hier overzicht op te houden. De interactieve dashboards van Fyris zijn op maat gemaakt en geven jou de controle; we richten het dashboard in op een voor jou fijne manier en maken het je gemakkelijk er zélf mee aan de slag te gaan. Of het nu gaat om het registeren van communicatie of activiteiten in het kader van monitoring en evaluatie voor subsidiegevers en je achterban, het volgen van key performance indicators (KPIs) voor jouw organisatie of het inzicht krijgen in wat er speelt rond jouw issue: met de dashboards van Fyris volg je de voor jou relevante data op de voet.

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Welke informatie belangrijk is, verschilt per organisatie en per persoon. Samen met jou verkennen waar jouw organisatie het best mee is geholpen en zorgen we voor een op maat gemaakt dashboard dat jou inzicht geeft in wat speelt en waarom. Zo is de ene organisatie geholpen met ons interactieve Sentimentboard©, waarin we het sentiment rond een issue volledig in kaart brengen, en heeft de ander al baat bij een interactieve tabel om een goed overzicht te krijgen in de doelen van verschillende politieke partijen. Met een creatieve en innovatieve benadering zorgt Fyris ervoor dat jij je data gemakkelijk beschikbaar hebt, op een begrijpelijke manier inzicht krijgt en zo de beste datagedreven beslissingen kunt maken.

Dashboards voor intern of extern gebruik

De dashboards van Fyris zijn geschikt voor zowel intern als extern gebruik. Wil je dat alleen bepaalde personen binnen jouw organisatie toegang hebben tot het dashboard? Dan zorgen we ervoor dat de omgeving goed beveiligd is. Wil je de buitenwereld op een handige en laagdrempelige manier toegang geven tot jouw data? Dan zorgen maken we deze openbaar beschikbaar in de door jou gewenste huisstijl. Fyris denkt graag met je mee. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een gratis demo.